Life coaching

Life coaching

Transformatief coachen is een diep helende vorm van coachen, die je door middel van zelfontwikkeling ondersteund en ‘terug brengt’ naar de meest authentieke vorm van wie jij bent. Ik werk hierbij op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau.

Hiermee kom je los  van de identificatie met je lichaam en je gedachten en/of je emoties. Het is een manier van coachen die je uitdaagt buiten je comfortzone te stappen om daar de magie van het ‘zijn’ te mogen ervaren.

Als transformatief coach help ik jou ‘thuis te komen’, ondersteun ik je in de zoektocht naar je zielsmissie en de verbinding met jouw hoger zelf. Door middel van energetisch werk, EFT (emotional freedom technique), innerlijk kind werk, regressie- en reïncarnatie therapie, intuïtieve- en bewustwordingssessies en/of (stilte)retraites begeleid ik jou bij jouw zoektocht. .

Deze manier van coaching is van onschatbare waarde, omdat het je écht helpt om tot de essentie van je bestaan te komen, zodat je de keuzes gaat maken die bij jou horen, de rust in jezelf kunt vinden, je zielsmissie ontdekt en iedere dag in dankbaarheid kunt afsluiten. Dat wil jij toch ook?

Bij life coaching kunnen we kiezen tussen intuïtieve healing sessies (Transformatie sessies) of het lichter leven programma.