Over mij

Over mij

Al heel mijn leven wist ik het. Er was meer. Er was iets anders. Iets klopte er niet. Vaak werd ik als ‘anders’ betitelt. Als ‘lastig’ ‘onrustig’ ‘dramatisch’ of ‘zoekend’. Waar ik ook was, wat ik ook deed nooit voelde ik me écht thuis. Er moest meer zijn, dit kon niet het leven zijn zoals het bedoelt was.

Al op mijn 14e ging ik uit huis. Ik zou wel voor mijzelf zorgen. De jaren die volgden waren overleven. Vechtend voor zelfstandigheid, geld, vrijheid, aanzien en liefde. Zoekend naar een identiteit, veiligheid, liefde en geluk. Uiteraard zonder succes. Hoe moest het en waar moest het? Met veel omwegen wist ik een stabiel leven op te bouwen. Of althans wat ik toen onder stabiel verstond. Ik had maar 1 doel, zelfstandig en financieel onafhankelijk zijn. En dát was gelukt. De wereld zou wel trots op mij zijn….

Voor pijn en confrontaties was ik niet bang. Ik ging het wel aan, confrontaties met mijn ouders, vrienden, psychologen en mijzelf. Wat ik ook deed, ik vond geen rust of voldoening.

Toen ik vorig jaar na 10 jaar wederom in een burn-out terecht kwam wist ik dat ik het anders ging doen. Ik realiseerde me dat ik mijn identiteit koppelde aan wat ik deed, en dat wat ik deed was ontstaan uit negatieve overtuigingen. Dus ik besefte me dat ik al 40 jaar niet wist wie ik in werkelijkheid was. Things to do!

Ik dook ik boeken, bezocht spiritueel coaches, ging naar retraites, mediteerde, nam ijsbaden en beloofde mezelf geen dingen meer te doen die niet dicht bij me stonden. Ik ontdekte dat ik niet mijn lijf, mijn emoties en mijn gedachten was en dat ik daadwerkelijk een keus had. Ik liet me ontslaan, brak met bepaalde vrienden, verbouwde mijn luxe inloopkast kamer tot tempeltje, nam de tijd voor mijzelf, werd vrijwilliger bij de dierenambulance en was vastbesloten te ontdekken wat mijn missie, mijn taak en mijn ‘zijn’ was.

Beetje bij beetje kreeg ik meer verbinding in mijzelf, vielen delen op zijn plek en voelde ik steeds meer rust. Ik ontdekte hoe ik ook rust, inzichten en hulp kon bieden aan de mensen om mij heen, en bij mijn eerste bewuste kennismaking met deze opleiding kwamen er dikke tranen. Dikke tranen van verwarring, verrassing, geluk en het gevoel van thuiskomen. Geld had ik niet, maar ik meldde me zonder aarzelen direct aan. Ik wist dat ik hier moest zijn. Ik verwacht op deze plek de uitleg, de handvatten en de begeleiding te kunnen vinden van dat alles wat ik diep van binnen ben en weet. Dit jaar gaat een van de waardevolste jaren in mijn leven zijn. Een jaar vol vallende kwartjes, diepgang, confrontatie, heling, ontdekking, vernieuwing, verbinding, liefde, groei en geluk. En het geeft me nu al de kriebel in mijn buik die me meer rust, (zelf)vertrouwen en (zelf)liefde geeft dan dat ik me ooit voormogelijk kon houden.

Missie

Hoe dieper ik in verbinding met mijzelf kom hoe duidelijker mijn missie. Ik wil de wereld, de mensen en ook de dieren helpen met het ontwikkelen van een mooiere wereld. Ik weet nu dat ik wel degelijk een aandeel heb in het creëren van meer licht en liefde.

Mijn zoon is 15 en een kopie van mij. Lang probeerde ik krampachtig hem te behoeden voor de fouten die ik ooit maakte. Nu weet ik dat ik hem de rust kan geven door zelf los te komen van trauma’s en overtuigingen en ik zal er alles aan doen om bepaalde patronen in onze familie te doorbreken. Al generaties lang lopen we vast op angst, pijn en afwijzing. Ik weet dat ik daar verschil in kan maken, ik mag dit helen, doorbreken en daarmee verlichting  brengen. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet, maar dat ik het ga doen weet ik zeker. En dat heeft effect op mijn zoon, zijn leven, zijn omgeving en zijn kinderen. Die gedachte is zo waanzinnig waardevol. En niet alleen in mijn eigen omgeving en familie heb ik invloed. Ik heb de kwaliteiten en de skills ook andere mensen in mee te mogen nemen. Ik wil de mensheid helpen, en daarvan is ieder mens er één. Eerst dacht ik: ‘al is het er maar één, al kan ik maar één iemand begeleiden naar meer licht, rust en liefde. Dan ben ik al gelukkig en tevreden. Nu weet ik beter, ik wil niet één maar zo veel mogelijk mensen kunnen helpen. Mensen die ook mensen gaan helpen en we zo samen als een olievlek beetje bij beetje een hele mooie wereld kunnen creëren.

De opleiding is voor mij van onschatbare waarde. Het leert mij niet alleen te denken vanuit mijzelf, energetisch te verbinden en te vertrouwen op mijn intuïtie. Het helpt me ook het leven vanuit liefde te benaderen. De waarde in te zien ‘duisternis’. De focus op zowel het mentale, emotionele, fysieke en spirituele is zó waardevol. Het geeft me de weg die ik mag lopen om te kunnen doen wat ik hier kom doen. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor.

Dan verlies je opnieuw je baan, wil het wederom niet lukken in je liefdesleven, is je puberzoon je aan het loslaten (wat overigens van hem heel goed is maar als moeder even slikken), leven we in een bizarre tijd met een avondklok en verbieden we lichamelijk contact. En dat alles ook nog net voor je 40 wordt…

Terugkerende patronen maar geen mogelijkheid om te vluchten. Ik koos er voor om het aan te gaan. Het snel zoeken van een nieuwe baan of een andere partner zou mij over een poosje op hetzelfde punt brengen. Om patronen te doorbreken moet er iets veranderen. De angst voor eenzaamheid veranderde voor mij in een periode voor dankbaarheid. Dankbaar dat ik de kans kreeg echt in mijzelf te investeren. Ik koos voor tijd voor mijn persoonlijke ontwikkeling, voor echte verbinding met mijzelf.

Door veel (geleide) meditaties, webinars, boeken en retraites kom ik tot waanzinnige inzichten. Ontdekkingen over mijzelf en mijn natuurlijke staat van zijn.

Zo leerde ik oa in de webinars ‘verbinding met jezelf’ van Kukuru, dat ik ben wat ik doe. En toen ik besefte dat datgeen wat ik doe niet gebaseerd is op mijn kernwaarden maar puur op de (negatieve) overtuigingen die ik de afgelopen 40 jaar over mezelf heb opgebouwd, wilde ik nog maar 1 ding: ontdekken wie ik écht ben. Waar ik voor sta. Wat mijn kernwaarden zijn en wat mij in mijn kracht zet.

Ondanks dat ik me realiseer dat ik nog maar aan het begin sta van deze mooie zelfontwikkeling heb ik prachtige nieuwe inzichten gekregen. Door deze inzichten is mijn bijna 40 jarige onrust en zoekende gevoel omgezet naar innerlijke rust en weet ik elke dag in dankbaarheid af te sluiten.

Een dikke kus voor iedereen die daar bewust of onbewust een aandeel in hebben of hebben gehad

Opleiding Transformatie Coachen, Bridgeman Academy NL, 2022. zie link: 

https://bridgeman.nl/opleiding-transformatiecoach/

Tantra coach opleiding

Reiki 1

Post HBO Hoger Management

Deelname aan 10 dagen Vipassana Dhamma Pajotta, IJsbadensessies volgens de Wim Hof methode, verschillende retraites, tantra cursussen. Relatiecursussen bij 365 dagen succesvol. Manifestatie events met Roy Martina en Milan Somers

Persoonlijke verhaal

kom uit de sales/ management

Fun, verbinden en creëren

Mijn visie op transformatief coachen is een helende vorm die je door middel van zelfontwikkeling ondersteund en ‘terug brengt’ naar de meest authentieke vorm van wie jij in werkelijkheid bent.

Dit door een aanpak op zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Een vorm waarin je bewustzijn creëert op wie je werkelijk bent.

Als transformatief coach mag ik mensen helpen ‘thuis te komen’. Mensen ondersteunen in de zoektocht naar zijn/ haar zielsmissie en de verbinding met hun hoger zelf. Ik vind deze coaching van onschatbare waarde omdat je mensen niet alleen helpt met een lichter leven en met het creëren van hun droomwereld maar zelf tot de essentie van iemands bestaan kan komen. Wie wil dat nou niet?